Wie is MOODUZ?

MOODUZ is net zoals M VILLA en MENATO een merk van MVB Construct.

MVB Construct BV is een gedreven totaalaannemer waar u tijdens het volledige bouwproces – vanaf eerste contact tot en met de oplevering – kan rekenen op een betrokken en persoonlijke service. We nemen alle tijdrovende beslommeringen die met uw bouwplannen gepaard gaan graag van u over.

Ons team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers staat in voor de volledige opvolging van elk project, of het nu gaat om het traditioneel bouwen of renoveren van een woning, het bouwen van een inox zwembad, een modulaire woning, tuinkantoor of poolhouse. We zijn voor u de ideale partner.

Om een mooi overzicht te houden, hebben we daarom de verschillende niches ondergebracht in drie verschillende merken. Vandaar M VILLA, MENATO en MOODUZ.

Ervaring in het topsegment van de residentiële bouw is een vanzelfsprekende vereiste. We hebben reeds projecten gerealiseerd met de meest gerenommeerde architecten. Zij stellen de allerhoogste eisen. Alles staat in teken van een perfect resultaat. En dat resultaat mag er keer op keer zijn. U mag dus rekenen op een professionele opvolging bij de realisatie van uw uniek bouwproject.

Wij werken samen met de beste vakmensen uit de streek om van uw droom een concreet project te maken en die ook oog hebben voor de kleine details.

Hoe is de Mood opgebouwd?

De geprefabriceerde Mood van Mooduz zijn gebouwd op basis van een stalen structuur. Staal betekent duurzaamheid en 100% recycleerbaar. 

Wat is de prijs van een Mood?

Onze Moods worden volledig naar wens van onze klanten geproduceerd. Hierdoor werken we niet met standaardtarieven. Prijzen starten vanaf €50.000 (excl btw). Stuur uw project door via ons contactformulier en wij nemen snel contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.  

Wat is de levensduur van een Mood?

De Mood is opgebouwd uit allerlei duurzame materialen. Dus qua levensduur zijn we ‘onbeperkt’, net als een ander huis.  

Kan ik de afwerking van mijn Mood kiezen?

De Mood worden volledig op maat van de klant afgewerkt. Qua buitenafwerking kan er gekozen worden tussen verschillende materialen. De vloeren werken we af met laminaat, parket of keramische- of natuursteentegels.

Hoe lang duurt het om een Mood te produceren?

Niet lang. Na keuze van de afwerking en ondertekening van de productietekeningen hebben we 10 weken nodig om uw gepersonaliseerde Mood te produceren en te leveren.

Is er een fundering nodig voor het plaatsen van een Mood?

Hoewel de structuur volledig zelfdragend is plaatsen we de Mood op een betonplaat of schroeffundering.

Heb ik een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een inox zwembad of Mood?

Als je binnen de 40m² totale uitbreiding blijft, is er geen bouwvergunning nodig. Vraag best nog even na in de gemeente waar het zwembad of de Mood zal geplaatst worden.

Wat moet er bijkomend voorzien worden?

Er dienen extra betonpunten te worden voorzien waar de module op komt. Tevens moeten de leidingen voorzien zijn tot op het punt aangegeven door ons. Water, stroom, alsook de de nodige leidingen om het “vuile” water af te voeren alsook om het water van het toilet bij het doorspoelen weg te krijgen.

Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Als totaalaannemer kunnen wij u hiermee verder helpen!

Hoe gebeurt aansluiting voor nutsvoorzieningen en andere?

Water en elektriciteit moeten worden voorzien. Gas niet! Normaal worden de leidingen aangesloten op het bestaande net voor het afvalwater.

Met welke bijkomende kosten dien ik rekening te houden voor het plaatsen van een Mood?

Naast de Mood, heb je nog de grondwerken, leggen van de leidingen, montagekraan en hiervoor mag je rekenen op ongeveer 5.000 euro excl. btw. Deze bijkomende kosten hangen steeds af van de situatie ter plaatse.

Dienen de muren van de Mood als deel van de stevigheid of kan ik in principe rondom rond ramen steken?

In de structuur van de Mood zitten metalen palen voor de stevigheid. Dus ramen rondom kan niet. Er zullen onderbrekingen zijn omwille van de palen die nodig zijn voor de structuur van de Mood, alsook voor de dakstructuur.

Welk soort verwarming wordt gebruikt in de Moods?

Wij maken gebruik van klimatisatie. In de winter zorgt deze voor warmte, en in de zomer voor afkoeling